top of page
WhatsApp Image 2021-10-11 at 21.07_edited.png

DICHTERBIJ

dichterbij

Hier ga ik letterlijk van wat dichterbij je grote schat gaan fotograferen, zonder al te veel instructies over hoe ze moeten kijken. Bij mij mogen ze gewoon zijn zoals ze zijn. Deze formule kan ook gebruikt worden voor communies, lentefeesten, etc ... en kan doorgaan in de studio of op locatie mits een kilometervergoeding van 1 euro per kilometer (vanaf meer dan 10km verplaatsing).

Startprijs: 250 euro

Hiervoor krijg je:

  • 60 tot 90 minuten fotografeertijd

  • mijn selectie van foto's (+/- 30) in lage resolutie, met watermerk op de foto, in een online album dat je kan delen met vrienden en familie.

  • 10 foto's in hoge resolutie, zonder watermerk, die je zelf uitkiest

  • de eerste 10 km verplaatsing

 

Extra foto's in hoge resolutie kan je krijgen voor 20 euro per stuk. De volledige reeks in hoge resolutie kan aangekocht worden voor 150 euro

Tobias bracht mijn kind niet 'picture perfect' in beeld, maar wel zo puur, authentiek en herkenbaar dat het moeilijk te geloven is dat ik naar een foto kijk en dat het niet mijn kind is dat me echt aankijkt.

Sophie

De kindjes konden de studio rustig ontdekken en wennen aan de omgeving en de fotograaf. Tobias is een fotograaf die inspeelt op waar de aandacht van de kindjes op dat moment naartoe gaat.

Iris

bottom of page